Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Печено джоланче с билки
Печено джоланче с билки
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 свинско джоланче
1 ч.л. мащерка
1 ч.л. чубрица
1 ч.л.риган
1/2 ч.л.босилек
сол
1/2 с.л.горчица
2-3 с.л.олио
Джоланчето го разрязваме на няколко места. Билките ги смесваме заедно със солта и горчицата и с получената смес намазваме джоланчето, като подпъхваме малко от сместа в разрезите. Слагаме го в тавичка, заливаме с олиото и половин чаша вода, покриваме с алуминиево фолио и печем час и половина в умерена фурна.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти
Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено джоланче с билки
От форум:
От друг сайт: