Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани пилешки късчета
Панирани пилешки късчета
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 пилешки бутчета
3 яйца
1-2 с.л. вода
брашно
сол
олио за пържене
Сваряваме и обезкостяваме бутчетата. Правим панировка от яйцата, малко вода, щипка сол и брашно до нужната гъстота. Овалваме парчетата месо в брашно и потапяме в панировката. Пържим в сгорещено олио. Консумират се топли. Добър апетит!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти
Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани пилешки късчета
От форум:
От друг сайт:
Красимира Крумова