Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Рулца от свинско месо и кожа
Рулца от свинско месо и кожа
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свинско бонфиле
черен пипер
кожа от прасето
зелев сок
Нарязваме изчистената кожа на квадрати 15 на 15 сантиметра, поставяме контра филе нарязано на много тънко да покрие кожата, ръсим с черен пипер и завиваме на руло. Връзваме с дебел конец и варим в зелев сок или солена вода до готовност. След като изтине се махат конците и се оставя за два часа в хладилник, за да стегне и се реже като руло /на колелца/.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти
Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Рулца от свинско месо и кожа
От форум:
От друг сайт: