Публикувана от Radka Petrova на 09 Април 2012
![]() | Необходими продукти 2 с.л. олио 1 глава лук, нарязан на ситно 300 грама мариновани гъби 2 моркова, нарязани на ситни кубчета 1 ч.ч. ориз 4 ч.ч. пилешки бульон 500 грама бяло пилешко месо сол черен пипер соев сос магданоз |
Сваряваме месото и нарязваме на кубчета. Лукът, олиото, морковите и гъбите се задушават за 10 минути. Добавяме 1 к.ч. вода и се задушава още 5 минути. Поставяме ориза и се задушава леко със зеленчуците, сваляме от огъня и се добавят подправките. Сместа се изсипва в тава, добавя се пилешкото месо и заливаме с бульона. Печем в умерена фурна. |