Публикувана от Илияна Димова на 21 Септември 2011
![]() | Необходими продукти 300 г. сварен боб 1 глава лук 1 морков 1 каф.лъж.черен пипер 1 чаена лъж. сух джоджен 1 чаена лъж.чубрица 1 сурово яйце 2-3 суп.лъж. натурално пшенично нишесте сол на вкус |
Намачкваме 300 г сварен боб. Нарязваме ситно 1 глава лук. Настъргваме 1 морков. Добавяме зеленчуците към намачкания боб. Прибавяме подправките-сол на вкус, 1 каф.лъж. черен пипер, 1 чаена лъж. сух стрит джоджен и 1 чаена лъж. ронена чубрица. Към сместа чукваме 1 яйце и поръсваме 2-3 суп. лъжици пшенично натурално нишесте. Разбъркваме добре. В горещо олио сипваме с лъжица и изпържваме кюфтенца. |