Публикувана от Марина Голева на 08 Август 2012
![]() | Необходими продукти 2 бр. зелени, червени, жълти чушки 2 бр. моркови 2 бр. бейби тиквички 1 с.л. горчица 3 с.л. зехтин 1 с.л. лимонов сок сол |
Почистете и нарежете чушките, тиквичките и морковите на тънки пръчици. Нека тиквичките останат в суров вид. Така те ще бъдат крехки и хрупкави. Не се притеснявайте тиквичките се ядат и сурови. Прехвърлете нарязаните зеленчуци в купа и размесете добре. За дресинга смесете горчицата, лимоновия сок, зехтина и подправете със сол на вкус. Разпределете салатата в чинии и залейте с дресинга. Украсете с магданоз. Добър апетит! Готвенето като страст и въображение... https://magecreations.blogspot.com/ |