Публикувана от Диана Димитрова на 07 Септември 2012
![]() | Необходими продукти 1 голям пакет бишкоти (или 2 от малките) 1 нишесте какао или 2 пудинг на д-р Йоткер шоколад 1 л прясно мляко 150 гр. смлени орехи половин масло 1 с.л. нес кафе 100 мл кафе (еспресо) половин шоколад |
От млякото и нишестето правим крем, по указанията на пакетчето. Прибавяме смлените орехи, 1 с.л. нес кафе и маслото. Бъркаме, докато стане еднородна смес. Във кръгла форма за торта нареждаме бишкотите по стените и по дъното. Наръсваме по малко от кафето, отгоре сипваме от крема. Продължаваме по същия начин, като най-отгоре е крем. Поръсваме с малко кафе и бишкотите по стените и оставяме да изстине в хладилник поне една нощ. Сваляме обръча на формата и украсяваме с настърган шоколад. |