Публикувана от Диана Димитрова на 12 Декември 2012
Необходими продукти 300 гр. кори за лазаня 500 гр. кайма 500 гр. гъби (мариновани или пресни) 200 гр. топено пушено сирене 1 глава лук доматен сос кашкавал олио черен пипер сол | |
Запържваме в олио лука, каймата и гъбите (ако са пресни). Добавяме черен пипер и сол на вкус. В тавичка намазана с олио слагаме първия ред кори лазаня. Намазваме обилно доматен сос, сипваме от каймата с гъбите и слагаме отгоре от топеното пушено сирене. Отново кори лазаня и по същия начин подреждаме до последния ред кори. Намазваме с доматен сос най-горния ред и печем в умерена фурна до готовност. След като се изпече поръсваме с настърган кашкавал и слагаме обратно във фурната, докато се запече и кашкавала. Добър апетит! |