Публикувана от Веселина Константинова на 07 Юни 2013
![]() | Необходими продукти 3 бр. тиквички 2 стръка зелен лук 1 домат 200 гр. сирене 3 яйца 1/2 ч.ч.олио копър 2-3 скилидки чесън |
Измийте и разполовете тиквичките по дължина. Издълбайте сърцевината с помощта на лъжица. Бланширайте ги за кратко в подсолена вода. Запържете в сгорещена мазнина нарязаните на дребно лук, сърцевината на тиквичките и домата. Разбийте яйцата със сиренето. Наредете в тавичка тиквичките, сложете от запържената плънка и полейте със сместа от сиренето и яйцата. Поръсете с олио. Изпечете във фурна до готовност. Гарнирайте с копър и чесън. |