Публикувана от Илияна Димова на 02 Август 2013
![]() | Необходими продукти за 3 порции: 3 пилешки бутчета 1 опаковка замразени зеленчуци микс 1 глава лук 1 кубче пилешки бульон черен пипер и къри на вкус чаена лъжичка царевично брашно малко зехтин и краве масло |
Слагаме пилешките бутчета във вода и възваряваме леко. Нарязваме лук и задушаваме в зехтин и малко вода да омекне. В тавичка подреждаме пилешките бутчета, сипваме лука и зеленчуците, без да размразяваме предварително. Поръсваме с черен пипер и къри на вкус. Натрошаваме кубчето пилешки бульон, слагаме парченца краве масло и царевичното брашно. Наливаме от бульона в който сме варили бутчетата, прецеден и запичаме във фурна до готовност. |