Публикувана от Todorka Maratilova на 10 Октомври 2013
![]() | Необходими продукти бутер тесто 1 македонска наденица 100 гр кашкавал 160 гр. гъби /малка тарелка/ 2 чушки 1 глава лук доматен сок или пюре 1 кафена чаша олио (4с.л.) сол на вкус |
Оставяме бутер тестото да се размрази до меко. През това време нарязваме всички зеленчуци на малки парченца. Наденицата също се реже, като аз я разделям на 4 части. Всички продукти се поставят в купа и се добавят солта, олиото и доматите. Разбъркват се добре. След като тестото е омекнало се разстила и по цялата му дължина се поставя плънката. Навива се на руло и се нарязва на парчета. Поставят се в тавичка с хартиено фолио и на всяко парче се слага малко масло. Пече се 30 мин. на 200 градуса. Добавя се настърган кашкавалът и се запича до златна коричка. |