www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Диана Димитрова на 23 Април 2014

Ягоди с шоколад

Необходими продукти
15 ягоди
80 гр. натурален шоколад
80 гр. бял шоколад
4 с.л. олио
кокосови стърготини
ядки и др. по желание

Измиваме и подсушаваме добре ягодите, без да късаме дръжките. Разтопяваме на микровълнова фурна или на водна баня двата вида шоколад. Добавяме по 2 с.л. олио, за да стане по-течен шоколада. Хващаме ягодите за дръжките и ги потопяваме в единия вид шоколад, а с другия правим ленти. Друг вид украса е да потопим ягодите в шоколад и след това в кокосови стърготини или ядки. Използвайте фантазията си!