Публикувана от Az-gotvia .bg на 13 Октомври 2014
![]() | Необходими продукти 3 готови блата за торта за крема: 1/2 ч. ч. захар 200 мл готварска сметана 200 г натурален (готварски) шоколад захарен сироп или прясно мляко захарен фондан |
Захарта се разбива със сметаната. Шоколадът се разтопява в микровълнова фурна или на водна баня и се добавя към сместа. Разбива се още малко и кремът е готов. Взема се единия блат и се полива с малко прясно мляко или захарен сироп. Отгоре се слага крем, след това втория блат, сироп, крем и третия блат. Него също го намазах с малко крем. Взех готов захарен фондан и го оцветих със синя сладкарска боя. Разточих го и с него покрих тортата. С нож изрязах излишния фондан. Отделно оцветих малко фондан в оранжево за жирафа. Към част от оранжевото добавих какао и го размесих. Така се получи кафявото. Оцветих и малко фондан в зелено за палмата. |