Публикувана от Az-gotvia .bg на 15 Юни 2011
Необходими продукти 600 г обезкостено пилешко месо 1 глава лук 1 яйце топено сирене (8 триъгълни парчета или 100 г друго топено сирене) 3 с.л. нишесте магданоз 1 ч.л. сол 1 ч.ч. галета 1 ч.л. чесън на прах | |
Смиламе пилешкото в кухненски робот, добавяме яйцето, нишестето, нарязания на парчета лук, топеното сирене и солта и всичко се смила и омесва. Смесваме галетата с чесъна на прах. С намазнени с олио ръце оформяме шницели и ги овалваме в панировката. Намазваме тавата с олио и подреждаме шницелите. Пекат се в предварително загрята фурна до 200 градуса около 20 минути. |