Публикувана от Az-gotvia .bg на 08 Юни 2017
Необходими продукти 250 г бисквити 400 г сирене Крема 350 г кондензирано мляко 1 ч.ч. кафе 1 пакетче желатин какао за поръсване | |
Сиренето Крема и кондензираното мляко се смесват в дълбока купа и се разбиват с миксер до получаването на гладък крем. Кафето се сварява и докато е още горещо започва реденето на тортата. Бисквитите се потапят за секунди в горещото кафе една по една. Подреждат се на дъното на правоъгълна тавичка и щом покрият дъното, се намазват с крем. Следва отново ред напоени с кафе бисквити и отново крем. Това продължава до изчерпване на количествата, като е важно тортата да се завърши с крем. Може да се поръси с какао. Оставя се в хладилник за една нощ да стегне. Нарязва се на парчета и по желание се декорира с пресни плодове. |