Пасирана спаначена супа
Тази супа от пресен спанак е питателна и вкусна. Освен това е лесна за приготвяне и може да бъде готова за около 30 минути, което я прави идеален лек обяд или чудесно предястие за вечеря.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Супи
Тази супа от пресен спанак е питателна и вкусна. Освен това е лесна за приготвяне и може да бъде готова за около 30 минути, което я прави идеален лек обяд или чудесно предястие за вечеря.
Сварени и обезкостени крачета, учи и опашки. Смесвам ги с няколко разбити яйца с лимонов сок и добавям счукан чесън и черен пипер.
Измиваме свинските кости, слагаме в тенджера и заливаме с вода. Слагаме на котлона...
Сваряват се крачета, уши, опашки и се обезкостяват. Разбъркват се три яйца и се смесват с бульона. Слага се черен пипер.
Сварих и обезкостих пилешкото месо. В друга тнджера задуших зеленчуците и ги смесих. Добавих подправките.
Сварявам в тензух рибата и я обезкостявам. В прецедения бульон добавям задушените праз и пиперка, доливам гореща вода, сол и подправки.
Пилешкото се сварява, зеленчуците се задушават, отделно се събират заедно с пилешкото и бульона. Добавят се подправки !
Задушавам зеленчуците, към тях в марля сварявам морските продукти, обезкостявам и накрая добавям ситно нарязаната целина или девесил.
Каймата правим на малки топчета, които овалваме добре в брашно. Морковите, лука...
Измиваме пилешкото месо, нарязваме на хапки, заливаме с вода и слагаме да се вари...
Задушавам лука и слагам всички останали продукти в тенджера под налягане. После с пасатора и готово!
Броколи, моркови, тиквички, картофи, лук, спанак, тиква...Задушаваме, пасираме и е е готова!
Нарязваме зелето на ситно. Морковът белим и настъргваме. Лукът почистваме и нарязваме...
Почистените картофи, моркови и лук се сваряват до омекване. Пасират се до еднородна смес...
Измиваме добре пилешките бутчета, слагаме ги в тенджера и заливаме с топла вода...
реклама