Начало » Десерти » Рецепти за Пържени сладки » рецепта Пържени филийки с мед

Пържени филийки с мед

Разпечатай

от готварската книга на Анелия Терзиева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1/2 стар хляб
6 яйца
олио за пържене
мед за граниране

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пържени филийки с мед

Хлябът нарязваме на филийки и всяка филийка - на две половини. Обилно потапяме в разбито яйце и пържим от двете страни в нагорещено олио до златисто.

Изпържените филийки слагаме за кратко върху салфетка или кухненска хартия, за да се изцеди мазнината. Поливаме още топлите филийки с мед и поднасяме веднага.



Още рецепти за Пържени сладки

Рецепта за Понички с пудра захар Понички с пудра захар

Рецепта за Понички с дупка Понички с дупка

Рецепта за Панделки Панделки

Рецепта за Понички с шоколад Понички с шоколад

Рецепта за Понички Понички

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Потопени само в яйце стават много мекички и вкусни!



Ако желаете, може да сложите линк към Пържени филийки с мед


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди