Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Домашен хляб
Домашен хляб

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 мл. вода
1 ч. л. сол
1 ч.л. захар
половин кубче мая
олио
брашно
От изброените продукти се замесва тесто, което се оформя и слага в намаслена тава и се оставя да втасва около 30 мин., след което се пече във фурна на 220 градуса.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Универсална рецепта за хляб. Аз го пека на 180 гр.Мисля че така е по-добре. Втасва за да стане по пухкав, по висок около 50 мин. според мен.Така се получава по-добре. Намазах с жълтък, разбит с вилица с малко олио, с помоща на четка. Поръсих с поръска от семена.Пробвайте, става страхотен!

Преди няколко дни правих хляба, обаче има един недостатък...Стига само за едно ядене :)))
Ако желаете, може да сложите линк към Домашен хляб
От форум:
От друг сайт:
Peti A