Начало » Тестени изделия » Рецепти за Козунаци » рецепта Козунак

Козунак

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

5 яйца
350 мл. прясно мляко
1 к.ч. захар
1 кубче мая
щипка сол
брашно
100 гр. разтопено масло
2 пакетчета ванилия
жълтък за намазване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Козунак

От всички продукти се замесва меко тесто. Оставя се на топло и се изчаква да втаса. Оформя се по желание и се слага в тава, оставя се да втаса още веднъж. Намазва се с разбит жълтък, поръсва се със захар и се пече на 180 градуса.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар02 Май 2013
cvetelina ivanova
Изглежда страхотно



Ако желаете, може да сложите линк към Козунак


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди