Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Любимите макарони
Любимите макарони

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пак. макарони (500 гр.)
1 буркан доматено пюре (500 гр.)
1 глава лук
1 чушка
300 гр. пресни гъби
500 гр. кайма
олио
подправки
кашкавал или сирене (по желание) за поръсване
Първо приготвяме соса по следния начин: Нарязваме лука, чушката и гъбите на ситно, запържваме ги в малко олио заедно с каймата до готовност. Прибавяме подправки (черен пипер, чубрица, сол) на вкус. Добавяме доматеното пюре и разбъркваме. Оставяме да поври 3-4 минути. След като е готов соса сваряваме макароните за 6-7 минути, до готовност. В чиния слагаме от макароните, отгоре сипваме от соса и поръсваме с настърган кашкавал или сирене. Добър апетит!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Любимите макарони
От форум:
От друг сайт: