Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Пюре от лилав карфиол
Пюре от лилав карфиол
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Разделете карфиола на чепки и го сварете в подсолена вода. Гледайте да не го преварите, ще нагарча. Поставете сварения карфиол в блендър, заедно с подправките и маслото. Ако получената хомогенна смес е прекалено гъста, използвайте бульона от карфиола. Пюрето може да се сервира и студено към месо, поръсено с магданоз. Често добавям и крема сирене и малко лют пипер. Получава се смесица от сладко, кисело и леко пиперлив вкус. Добър апетит!
Още рецепти за Гарнитури
Салата с броколи, карфиол и моркови
Наденица с къдрави пържени картофи - за ничинаещи
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пюре от лилав карфиол
От форум:
От друг сайт: