Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Домашни мезета » рецепта Кайзер от свинско бонфиле /малки рибици/
Кайзер от свинско бонфиле /малки рибици/
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 бонфилета
ситна сол
червен пипер
черен пипер
чубрица
Засипваме бонфилетата със ситна сил и престояват така 24 часа, след това се отърсват от солта и се отупват с подправките /като количеството е по желание/. Оставяме бонфилетата на високо и проветриво място, за да се изсушат.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти
Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кайзер от свинско бонфиле /малки рибици/
От форум:
От друг сайт: