Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Фритата с кайма

Фритата с кайма

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Константинова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

8 бр. яйца
250 гр. кайма
100 гр. шунков колбас
2 зелени чушки
100 гр. кашкавал
150 гр. гъби
150 гр. сирене
сол
универсална подправка
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Фритата с кайма

Разбийте яйцата. Прибавете каймата и разбъркайте. Нарежете чушките, гъбите и кашкавала на малки парченца. Натрошете сиренето. Прибавете солта и подправката и смесете и разбъркайте всичко до хомогенна смес.

В сгорещена тавичка, застлана с домакинска хартия и подмазнена с олио, изсипете сместа. Изпечете в силна фурна. Поднесете с подходяща салата.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Фритата с кайма


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди