Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене

Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Константинова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр по-едри печурки
100 гр. шунков колбас
100 гр. кашкавал
1 яйце
топено сирене
сол
1 пакетче краве масло

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене

Във вряща, подсолена вода попарете печурките. В купа нарежете колбаса и кашкавала на дребни кубчета. Чукнете яйцето и разбъркайте продуктите. Напълнете печурките със сместа и сложете по една бучка краве масло. Запечете във фурна. Преди готовност, върху всяка гъба сложете и парченце топено сирене. Печете още 2-3 минути.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама