Начало » Закуски » Рецепти за Други закуски » рецепта Панирани филии от козунак с аромат на канела и коняк
Панирани филии от козунак с аромат на канела и коняк

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В купа се разбиват яйцата, коняка, прясното мляко, захар и канела с помощта на вилица. Сухият козунак се нарязва на филии, не много тънки, за да не се разпадне. Всяка се топи в яйчената смес. Пържим в загрята мазнина от двете страни. Поднасяме с кафе.
Още рецепти за Други закуски
Кифли с майонеза с пълнеж-локум
Солен кекс със сирена, маслини и семена
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани филии от козунак с аромат на канела и коняк
От форум:
От друг сайт:
Peti A