Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Шницели с кайма
Шницели с кайма
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 г кайма
4 яйца
4 с.л. брашно (с връх)
1 к.ч. газирана вода (или чешмяна)
2-3 щипки чубрица
Намачкваме каймата с вилица и добавяме чубрицата, газираната вода, разбитите яйца и брашното. Объркваме всичко много добре. В тиган с нагорещено олио слагаме по една лъжица от сместа и я разстиламе. Пържим шницелите от двете страни докато се зачервят.
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Шницели с кайма
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева