Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Паниран свински дроб
Паниран свински дроб

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Филетата измити, отцедени добре се посоляват със сол, черен пипер, чесън на прах и сух магданоз. Ако имаме време можем да оставим така няколко часа в хладилник под капак. Овалваме всяко филе от двете страни с галета, силно притискаме с вилицата в галетата да поеме повече и да се подсуши още повече филето. Можем да ги направим с галетата и наредени в чиния с фолио да останат за другия ден да се панират. Ако все пак са за деня след галетата всяко филе потапяме в разбито яйце и пускаме в загрята мазнина, олио. Пържим до златист цвят и вадим върху домакинска хартия да се отцеди олиото от пърженето. Готовите филета поднасяме с подходяща салата или гарнитура според сезона. Да ви е сладко!
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран свински дроб
От форум:
От друг сайт: