Сладкиш от ориз и мляко с вишни
Измиваме 150 г ориз. Заливаме с 400 мл вода и 400 мл прясно мляко...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
Измиваме 150 г ориз. Заливаме с 400 мл вода и 400 мл прясно мляко...
Месото се измива и се нарязва на малки кубчета. Слага се в тенджера с около 2 л. вода. Когато заври и започне да образува пяна се отпенва...
Сервираме горещи, поръсени с настърган кашкавал и украсени с маслинки и магданоз...
Смляните домати се изсипват в голяма тава и се слагат на огъня. Чесънът, лукът и хрянът се смилат с машинката за месо и се добавят в началота, за да се сварят добре...
Житото се измива много добре, залива се със студена вода и се вари на бавен огън. Когато е готово омекнало се изцежда водата и се добавят захарта, канелата, орехите, стафидите и се разбърква добре...
Това е рецептата на майка ми за стерилизирани кисели краставички. Получават се по-вкусни, отколкото са по магазините...
Сваряваме пастата, като във водата сме сложили сол и малко олио. Беконът се запържва, като към него се добавят сметаната, подправките и малко вода...
Всяка бишкота се потапя в 500-те гр. прясно мляко. Приготвя се млечния крем и се редуват в подходящ съд - бишкоти, крем...
Млякото се слага на котлона и в него се добавят ванилията и ромовата есенция. Добавят се маслото и шоколода и се остават докато се разтопят напълно...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама