Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Кашкавал на фурна

Кашкавал на фурна

Разпечатай

от готварската книга на Анелия Терзиева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за 2 порции:
200 г настърган кашкавал
20 г масло
2/3 ч.ч. прясно мляко
3 бр. яйца (2 , ако са по-големи)
3 с.л. брашно
сол
черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Кашкавал на фурна

Смесваме всички изброени продукти и изсипваме сместа в гювечета или други подходящи за използване във фурна купички, които сме намазали преварително с маслото. Печем в силна фурна докато се получи залтиста коричка. Поднася се горещо, като може да се консумира от купичката или да се обърне в подходяща чиния. Ако изстине и не се консумира веднага ще спадне и ще изгуби формата си.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (5)


Аватар03 Март 2013
Нина Райчева
Пече се в момента. Надявам се да се получи.
Изглежда много апетитно и мисля да опитам и аз да го приготвя.
Аватар02 Август 2012
Илияна Димова
Сигурна съм, че е много вкусно !
Много лесно се прави и не отнема много време! Ще пробвам рецептата и съм сигурна, че ще стане една от любимите ми!
Обичам паниран кашкавал, но се въздържам да го приготвям заради голямото количество мазнина, което поема. Тази рецепта с кашкавал е със сигурност по-здравословна и надявам се много вкусна. Ще я приготвя с удоволствие.



Ако желаете, може да сложите линк към Кашкавал на фурна


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама