Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свински вратни пържоли на фурна
Свински вратни пържоли на фурна

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В тава нареждам сурови всички пържоли една до друга. Направени с подправките и им наливам бира, вино или топла водичка една чаена чаша. Слагам ги във фурната на силен огън почти до готовност. Добавям към тях и нарязаните на дълги пръчици картофи, предварително объркани с подправките. Отново връщам тавата във фурната и оставям да се задушат и картофите. Ако на пържолките са им необходими около 40 - 50 минути, то за картофите са необходими още половин час. Всичко е според тавата и количеството продукти. Хубаво е да се следи ястието, докато се пече. Сервираме топли!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Свински вратни пържоли на фурна
От форум:
От друг сайт: