Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Нахут с испанско чорисо и кокали

Нахут с испанско чорисо и кокали

Разпечатай

от готварската книга на Niki Zhelyazkova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1,5 ч.ч. нахут
2 или повече кокали с част по тях и месо
2- 3 парчета испанска наденица чорисо
1 глава стар лук
1 морков
1 пиперка
сол
подправки по желание:
джоджен
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Нахут с испанско чорисо и кокали

Нахутът накисвам 12 - 16 часа преди готвенето. Сменям водата няколко пъти по време на накисването. Измивам го и сипвам в тенджерата под налягане. Добавям ситно нарязания лук, морков и пиперка. Слагам солта и джоджена. Кокалите са предварително отпенени, слагам и тях към ястието. Добавям и чорисото. Доливам топла вода до средата на тенджерата. Оставям да заври леко и затварям с капака. Засичам за време на готвене след като започне сигнала , че налягането е достатъчно в тенджерата. Намалявам огъня на среден до слаб. И оставям яденето да се готви така поне 20- 25 минути. След охлаждане на тенджерата отварям и добавям доматено пюре и ако е необходимо досгъстявам с брашно със студена вода. Накрая малко преди сваляне поръсвам отново с малко джоджен.



Още рецепти за Ястия със свинско месо

Рецепта за Свинско със зеленчуци и яйца Свинско със зеленчуци и яйца

Рецепта за Свински вратни пържоли на фурна Свински вратни пържоли на фурна

Рецепта за Паниран свински дроб Паниран свински дроб

Рецепта за Зелеви сармички Зелеви сармички

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?

Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?

Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Нахут с испанско чорисо и кокали


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама