Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свински кебап с вино
Свински кебап с вино
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг свинско месо от бут
3 връзки пресен зелен лук
3-4 глави лук
300 мл бяло вино
1/2 ч.ч. олио
1-2 ч.л. домашен лют пипер
изсушена и стрита самардала
сминдух
сол
Измийте и нарежете месото на късчета. Сложете го във фурната, заедно с олиото и запечете 15 минути. Добавете нарязаните зеленчуци и полейте с виното. Разбъркайте и печете до готовност. Преди да сервирате овкусете с подправките.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Свински кебап с вино
От форум:
От друг сайт:
Момчил Попов