Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Винен кебап
Винен кебап
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 - 600 г. Обезкостено свинско месо
3-4 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол
дафинов лист
чер пипер
домати
1 с.л. брашно
1 ч.ч. червено вино
Нарязваме обезкостено свинско крехко месо на хапки и го задушаваме в 3-4 с.л. олио. Като омекне месото прибавяме 2 големи глави лук, нарязан на полумесеци. Задушаваме до омекване на лука (да стане прозрачен). Посоляваме със сол и прибавяме гореща вода. Слагаме дафинов лист и зърна чер пипер. Варим до сваряване на месото. Добавяме ситно нарязани домати с 1 препълнена с.л. брашно и виното. Разбъркваме и варим още 10-15 минути. Накрая добавяме магданоз и щипка чубрица.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти
Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Винен кебап
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова