Ястия с агнешко
Публикувано от: Niki Zhelyazkova | Коментари (0) | Рейтинг 525 | Снимки (5)
Продукти:
агнешки език, ориз, лук, сол, джоджен, черен пипер, кимион, дафинов лист
Сварява се езика и обелва. Към задушеният с лук и ориз , добавям бульон и във фурната един час до готовност.
рецепта »
Публикувано от: Niki Zhelyazkova | Коментари (0) | Рейтинг 491 | Снимки (3)
Продукти:
агнешко месо, спанак, лук, чушки, моркови, ориз, сол, подправки, черен пипер, кимион, джоджен
Спанак, лук, ориз и агнешко месо. Задушаваме ги и после във фурната се запича.
рецепта »
Публикувано от: Niki Zhelyazkova | Коментари (0) | Рейтинг 513 | Снимки (12)
Продукти:
дроб сарма, ориз, лук, кисело мляко, брашно, яйца, сол, подправки, черен пипер, дафинов лист, черен пипер, кимион, джоджен
Агнешка дроб сарма, отпенена и сварена. Нарязана на ситно се смесва с ориза и се пече във фурна. Накрая й се прави заливка.
рецепта »
Публикувано от: Niki Zhelyazkova | Коментари (0) | Рейтинг 478 | Снимки (7)
Продукти:
агнешки език, лук, дафинов лист, сол, черен пипер, бахар, сметана, брашно
Сварени, обелени и обезкостени слагаме езиците в тава с малки парченца масло във фурната. После заливаме и допичаме.
рецепта »
Публикувано от: Димитринка Димова | Коментари (0) | Рейтинг 642 | Снимки (1)
Продукти:
агнешко месо, картофи, лук, червен пипер, брашно, вода, къри, сол, джоджен, олио, краве масло
Измиваме порциите месо и подсушаваме. Запържваме месото в 2 супени лъжици олио...
рецепта »
Публикувано от: Веселина Константинова | Коментари (2) | Рейтинг 747 | Снимки (4)
Продукти:
агнешко месо, лук, моркови, гъби, черен пипер, джоджен, бяло вино, соев сос, чесън, сол, червен пипер, розмарин
Смесете продуктите за марината и залейте месото. Оставете го да престои една нощ...
рецепта »
Публикувано от: Виолета Перфанова | Коментари (0) | Рейтинг 673 | Снимки (1)
Продукти:
агнешко месо, ориз, бульон, джоджен, сол, олио, яйца, прясно мляко, брашно, лук
Агнешкият комплект (1 кг), който съдържа агнешки бял и черен дроб, и сърце, се сварява до готовност...
рецепта »
Публикувано от: Vania Ivanova | Коментари (1) | Рейтинг 784 | Снимки (1)
Продукти:
агнешко месо, ориз, бульон, джоджен, сол, олио, яйца, прясно мляко, брашно, лук
рецепта »
Публикувано от: Виолета Матева | Коментари (0) | Рейтинг 714 | Снимки (3)
Продукти:
агнешко месо, зелен лук, джоджен, сол, черен пипер, червен пипер, олио
Много вкусно и лесно за приготвяне
рецепта »
Публикувано от: Шери Курт | Коментари (0) | Рейтинг 677 | Снимки (1)
Продукти:
агнешко месо, черен пипер, зехтин, градински чай, горчица, балсамов оцет, сол, кимион
От зехтина, горчицата, сол и черен пипер на вкус, кимион и чая забъркваме гъста паста...
рецепта »
Публикувано от: Шери Курт | Коментари (0) | Рейтинг 831 | Снимки (1)
Продукти:
ярешко бутче, чесън, лимони, червен пипер, бял пипер, сол, розмарин, салвия, олио, моркови
Бутчето се маринова 12 часа преди печене. Поставя се в тава. Чесънът се пресова и с него се намазва бутчето...
рецепта »
Публикувано от: Даниела Иванова | Коментари (0) | Рейтинг 756 | Снимки (4)
Продукти:
агнешко месо, зелен лук, гьозум, сол, черен пипер, вода, олио
Овкусяваме нарязаното на парчета агнешко месо. Нарязваме зеления лук и гьозума...
рецепта »
Публикувано от: Мима Фортунова | Коментари (0) | Рейтинг 761 | Снимки (2)
Продукти:
агнешко месо, зелен лук, джоджен, черен пипер, червен пипер, сол, брашно, олио, краве масло, ориз, яйца, кисело мляко
Измиваме агнешкото месо и нарязваме на порции. Слагаме в тавичка и посоляваме...
рецепта »
Публикувано от: adile beg | Коментари (0) | Рейтинг 723 | Снимки (1)
Продукти:
картофи, агнешко месо, кисели краставички, моркови, лук, олио, краве масло, доматено пюре, зеленчуков бульон, подправка десет зеленчука, чесън, черен пипер
Нарязваме месото на дребно и го запържваме в 10 мл. олио докато почервенее леко...
рецепта »
Публикувано от: Веселина Константинова | Коментари (0) | Рейтинг 682 | Снимки (2)
Продукти:
овче месо, сол, черен пипер, вода
Сложете нарязаното месо в херметическа тенджера, добавете вода и варете 30 - 40 минути след завирането на водата...
рецепта »
1 | 2 | 3 | напред »